Címlap » Blog » Tavasz a Vácrátóti Botanikus Kertben

Tavasz a Vácrátóti Botanikus Kertben

Vácrátótra gyakran járok, hiszen a botanikus kert minden évszakban kellemes kikapcsolódást, sőt szinte felüdülést jelent.

Még tavaly merült fel az ötlet, hogy ha már ilyen rendszeresen látogatom a kertet és a legtöbb alkalommal fényképezőgépet is viszek magammal, miért ne készítenék erről egy sorozatot itt a blogon, bemutatva, hogyan változik az arborétum hangulata évszakról évszakra. Ősszel ezért rengeteg képet készítettem amiből a válogatás után is maradt néhány amely kis kompromisszummal elfogadható szintet ütött meg, de addig húzodott a bejegyzés összeállítása (pontosabban annak halogatása) míg végül már teljesen aktualitását vesztette, így le is mondtam róla. A tél nem úgy alakult ahogy terveztem, nem volt alkalmam kimenni, a semmiből meg nem lehet válogatni, ezért újabb évszak megörökítése tolódott egy évvel későbbre.

Szerencsére idén tavasszal ha nem is annyiszor mint szerettem volna, de eljutottam Vácrátótra. A bejegyzés megírása azonban megint elakadt, sajnos mostanában nem jut elég időm a blogra, tele van az admin felület befejezetlen bejegyzésekkel, sőt ahogy nézem az admint szegény Csoki barátom is hasonló cipőben jár.

A nyár viszont feltartóztathatatlanul közeleg, szinte már a nyakunkon van és most már végképp nem szeretném a tavaszi képeket a tavaly ősziekhez hasonlóan egy évre elásni, ezért úgy döntöttem kiteszem a valamennyire használható fotókat, de nem írok hozzá semmi különöset. A fotózás szempontjából egyébként sem történt semmi említésre méltó, hacsak az nem, hogy a rengeteg nyíló virág kicsit elterelte a figyelmem az eredeti céltól és a képek kevés kivételtől eltekintve a kert tavaszi hangulata helyett inkább valami holland virágpiac atmoszféráját adják vissza, de nem bánom, jövőre lesz mit korrigálni.

 

 

Megjelenés: 2012. május 20. 23:12 | Szerző: GYGabor

Kategória: Képes krónika, Pár mondatban

« vissza

Hozzászólások
Az oldalunk sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadod ezt. Részletek Értem