Címlap » Blog » SBS fotópályázat horgászoknak

SBS fotópályázat horgászoknak

Az SBS csapata nagyszabású fotópályázatot hirdet nagy nyereményekkel!

Lehet, hogy a Tiéd az év fotója?

Az SBS csapata nagyszabású fotópályázatot hirdet meg 2011. július 1-től 2012. június 30-ig. Ezen időtartam alatt három kategóriában díjazzuk a hónap, és végül az év legjobb fotóit a Ti szavazataitok alapján!

A versenyben résztvevő kategóriák:

  • 1. Legszebb természetfotó
  • 2. Legszebb SBS csalival fogott hal fotója
  • 3. SBS termékről készült fotó

Hogyan tudok szavazni?

A beérkezett képek egyszerre kerülnek közlésre a tárgy hónapot követő hónapban, a www.sbsbojli.hu oldalon. Ekkor a megjelenést követően az oldalon regisztrált olvasóink a fenti képekre kattintva kategóriánként szavazhatnak a beküldött pályaművekre. A szavazás a tárgy hónapot követő hónap 1. napjának 00:00 órájától a hónap utolsó napjának 00:00 órájáig tart, majd a nyertesek az ezt követő hónap 1. napján kihirdetésre kerülnek. Az eredmény kihirdetéséig nem közlünk részeredményeket, így az addig leadott szavazatok nem befolyásolják a szavazók véleményét!

A fentiekben leírtak egy konkrét példával szemléltetve: 2011. július hónapban azon játékosok vesznek részt, akik július 1-31. közötti időszakban töltik fel a pályaműveiket. A feltöltött képekre 2011. augusztus 1-31-ig lehet majd leadni a szavazatokat, és a szavazatok összesített eredményeként szeptember 1-én lesz látható mind a három kategória júliusi nyertese!

Az első szavazási időszak tehát augusztus 1-31-ig tart, amikor a júliusban feltöltött képekre lehet majd szavazni!

A szavazás során a szavazóknak nem kötelező minden képet értékelni / lájkolni, azonban regisztrációnként csak napi egy szavazatot engedélyez a rendszer az egyes kategóriákban. Minden hónap egyes kategóriájának az a nyertese, akinek a fotójára a regisztrált felhasználók által a szavazói felületen keresztül a legtöbb szavazat érkezik. A fenti képekre kattintva, kategóriánkét adhatjátok le a szavazatokat, a kép jobb felső sarkában lévő szívre kattintva.

(Ha a havi szavazás eredményeként esetleg két vagy több kategóriában is ugyanazon regisztrált az első helyen végzett, akkor azt a kategóriát nyeri meg, ahol az abszolút legtöbb szavazatot kapta, a többi kategóriában pedig a második helyezett kerül az első helyre. Ennek értelmében a pályázatban résztvevő ugyanazon személy adott hónapban csak egy kategóriát nyerhet meg.)

Az alábbiakban láthatjátok az egyes hónapok legtöbb szavazatot kapott fotóit.

Ha készítettél egy jó képet, osszd meg a nagyvilággal és NYERJ! Ne késlekedj és kattints a "Jelentkezés" gombra!

(A pályázat részletes leírását, díjazását és részvételi feltételeit itt olvashatjátok!)

Forrás: http://www.sbsbojli.hu

 

Megjelenés: 2011. július 12. 08:00 | Szerző: Csoki

Kategória: Pályázatok

« vissza

Hozzászólások
Az oldalunk sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadod ezt. Részletek Értem