Címlap » Blog » Pentax K-01 red dot product design díj

Pentax K-01 red dot product design díj

A Pentax ma kiadott közleménye szerint a cég 2012 márciusában megjelent K-01 jelű cserélhető objektíves (ILC) kamerája "Entertainment Technology and Cameras" kategóriában elnyerte a red dot design awards Product Design 2012 díját.

A kamerát, melynek vonalait Marc Newson ipari formatervező Pentax K-01álmodta meg láthatóan sikeresen, 58 ország 4.500 pályázója közül választották győztessé. A sajtóközleményben foglaltak szerint a leegyszerüsített, tiszta geometriai formákból építkező váz egy merész lépést jelent a Pentax részéről, mely során egy kiváló minőségű és műszaki tartalmú kamerát egy igazán eredeti és innovatív formatervvel párosítottak.

Aki annyira vakmerő, hogy ebben a kis méretben is jól látható kanáriszínű szappantartó sem riasztja el, a képre kattintva nagyobb méretben is szörnyülködhet, vagy ha az sem elég, a Pentax sajtóközleménye ezen a linken elérhető, további szemet gyönyörködtető termékfotókkal gazdagon illusztrálva.

Hát... a hiba biztosan bennem van.

 

Megjelenés: 2012. április 16. 23:30 | Szerző: GYGabor

Kategória: Különvélemény!, Pár mondatban

« vissza

Hozzászólások
Az oldalunk sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadod ezt. Részletek Értem