Címlap » Könyvespolc

Scott Kelby - A Digitális fotós könyv

Scott Kelby - A Digitális fotós könyv

Szombaton akadt kezembe, e (így utólag nagyszerűnek tartott) könyv. Bár Gábor barátom biztosított olvasnivalót számomra, ha nagyon nem tudnék mit kezdeni magammal esős napokon, mikor a felszerelés biztonsága érdekében, és egészségem megóvása miatt, ki sem tenném lábam a lakásból, valahogy mégis ennek a könyvnek álltam neki.

 

Megjelenés: 2012. január 09. 08:00 | Szerző: Csoki

Hozzászólások elolvasom »

David Präkel, Kompozíció - A fotográfia alapjai

David Präkel,  Kompozíció - A fotográfia alapjai

GYGabor barátomnak köszönhetően ismerkedtem, meg közelebbről ezzel a könyvvel. Fórumokon korábban már sok pozitív véleményt olvastam róla, és mikor Gábor barátom említette, hogy azon túl, hogy megvásárolta és kiolvasta, rendelkezésemre is bocsátja, nagyon megörültem. (Gondolom a képeim láttán úgy vélte, hogy van még mit fejlődni. Nevetés) Miután ő is dicsérte a könyvet, alig vártam, hogy végre a kezembe vehessem. Egy kellemes, fotózgatással eltöltött délutánon realizálódott felajánlása, és az élményeken, elkészített képeken túl, eme könyvvel együtt térhettem haza.

 

Megjelenés: 2011. július 25. 08:00 | Szerző: Csoki

Hozzászólások elolvasom »

Az oldalunk sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadod ezt. Részletek Értem