Címlap » Blog » Kitört rajtam a versenyszellem

Kitört rajtam a versenyszellem

Valami lehet a levegőben. Sosem voltam az a kifejezett versenyző alkat, most mégis beküldtem néhány képet egy pályázatra, amin én lepődtem meg a legjobban, persze ennek jó oka volt.

Idén nyáron párommal egy társasutazáson vettünk részt, ebben nincs semmi meglepő, hiszen majdnem minden évben ha lehetőségünk van rá megtesszük ezt. Igen vannak árnyoldalai is egy ilyen útnak (leszáll, megnéz, fényképez, felszáll), de mi azért így is szeretjük. Az idei nyaralást szervező utazási irodával korábban még nem utaztunk, de azt kell mondanom, hogy a maximumot nyújtották, ilyen jól szervezett és bonyolított körutazásban csak egyszer volt részünk korábban, pedig eddig is többnyire "nagy" irodákkal utaztunk.

Irodánk katalógusában és honlapján fotópályázatot hirdetett, melynek azon kívül, hogy az iroda utasai vehetnek rajta részt, a digitális képeket CD lemezen kell benyújtani és a CD maximum 15 képet tartalmazhat, semmilyen egyéb megkötése nem volt. A legjobban sikerült képek bekerülnek az iroda következő évi katalógusába. Na ez nekem való igazi hobbifotós lehetőség. Azon fényképek beküldői akiknek képét kiválasztják, képenként 20.000,-Ft. árengedményt kapnak egy szabadon választott utazás árából, az összes pályázó között pedig kisorsolásra kerül egy 200.000,-Ft-os utazási utalvány. Sőt aki személyesen jelen van a sorsoláson, azok között kisorsolnak egy 100.000,-Ft. értékű utazási utalványt is.

Hát nem gondolom, hogy a beküldött képeim bármelyike is esélyes lenne a kiválasztásra, de az utazási utalvány megnyerhetőségéhez a puszta beküldés ténye is elég, annak pedig minden képem maximálisan eleget tesz. A beküldött képeimet a cikk végén nézhetitek meg, olyanok amilyenek. Igen van közötte néhány olyan, aminek semmi keresnivalója egy utazási iroda katalógusában, de mondtam: a két kilóra hajtok. Elvégre jövőre is kellene nyaralni valamiből.

A gépszíj meg úgy elkapott, hogy kedvesem unszolására neveztem a 2011-es Fotomarathonra is. Csak meg ne vakuljon a zsűri a remekműveimtől.

Az eredményt a későbbiekben majd kiposztolom.

Chillon Zermatt Gornergrat Bahn / 3100 Kulmhotel Gornergrat Bahn fogaskerekű vasút végállomás
Chillon Zermatt Gornergrat Bahn / 3100 Kulmhotel Gornergrat Bahn
3100 Kulmhotel Gornergrat kilátópont 3112m. Gornergrat gleccser A Lindt csoki alapanyaga
3100 Kulmhotel Gornergrat kilátópont 3112m. Gornergrat gleccser A Lindt csoki "alapanyaga"
Kleine Scheidegg... egy kis folklór Eiger - Mönch - Jungfrau Brünigpass Locarno
Kleine Scheidegg... egy kis folklór Eiger - Mönch - Jungfrau Brünigpass Locarno
Lugano Szent Gotthárd-hágó Zürich  
Lugano Szent Gotthárd-hágó Zürich  

Frissítés:

Íme az elért eredmény, ezúttal :)természetesen érvényesült a papírforma Nevetés. Az azonban bizonyos, hogy egyre jobban kedvelem ezt az irodát, a nagyszerűen szervezett és bonyolított utak mellett még kitűnően kommunikálnak is. Én legalább is nem vártam választ, főleg nem ilyen finomam fogalmazottat, szóval teljesen meg vagyok véve.

Frissítés 2:

Ma volt a sorsolás. Nem jött össze. Vigyor

 

Megjelenés: 2011. szeptember 01. 08:00 | Szerző: GYGabor

Kategória: Képes krónika, Pályázatok, Pár mondatban

« vissza

Hozzászólások
Az oldalunk sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadod ezt. Részletek Értem