Címlap » Képek, csak úgy

Ezen az oldalon tematikus galériákba szervezve tekinthetitek meg mindazon bűnöket, melyeket fényképezőgéppel a kézben mi követtünk el. A használt monitorfelbontás függvényében a rendszer a megjelenített képet ha az nem férne el a képernyőn automatikusan kisebb felbontásra átméretezi, ez járhat némi minőségromlással, de mindenkit megnyugtatnánk, hogy ezzel semmit sem veszítetek.

„Elment a városba ... ”

„Elment a városba ... ”

Legfrissebb feltöltés: 2014-07-02

Képek száma: 35db

Galériánk témája a város, minden velejárójával együtt, közlekedés, dugó, szmog, valamint olyan épületek, közterek, szobrok amik mindezt feledtetik, vagy még jobban eszünkbe juttatják.

 

„A füvek, a fák, a mezők, a virágok ... ”

„A füvek, a fák, a mezők, a virágok ... ”

Legfrissebb feltöltés: 2014-11-10

Képek száma: 46db

Távol a betonon legelésző városi disznótól és a város zajától. Szép környezetben csodálatos növények, csiripelő madarak, napfürdőző hüllők és „idegesítően” zümmögő, döngicsélő rovarok fotói.

 

„Párduc, oroszlán, gorilla, makákó ... ”

„Párduc, oroszlán, gorilla, makákó ... ”

Legfrissebb feltöltés: 2015-09-12

Képek száma: 13db

Állatkerteket és vadasparkokat látogattunk, hogy képeket készítsünk olyan állatokról, melyeket természetes élőhelyükön nem tudnánk szépen lefényképezni. Lehet így sem sikerült.

 

„Bambusznád, majomkenyérfa, kókuszdió ... ”

„Bambusznád, majomkenyérfa, kókuszdió ... ”

Legfrissebb feltöltés: 2014-03-29

Képek száma: 10db

Itt gyűjtöttük össze azokat a fotókat amik elkészítésével sokat babráltunk. Tehettük, hiszen témáink nem siettek sehova. Sőt szaktudásunk láttán földbe gyökerezett a lábuk. Többnyire egy cserép földbe.

 

„Hegyek között, völgyek között ... ”

„Hegyek között, völgyek között ... ”

Legfrissebb feltöltés: 2016-07-03

Képek száma: 28db

Nem. Nem vonatokat ábrázoló képek vannak a galériában. Tájképek, természeti jelenségeket bemutató fotók kerültek bele, de tényleg.

 

„Engedj közelebb ... ”

„Engedj közelebb ... ”

Legfrissebb feltöltés: 2014-03-23

Képek száma: 18db

Ide kerültek azok a képek amelyeknél nagyon közel mentünk a témához, sőt még annál is közelebb, de aktuális modellünk valahogy mégis megúszta és nem kenődött szét a frontlencsén.

 

„Az idők hamvain emlékszem rád ... ”

„Az idők hamvain emlékszem rád ... ”

Legfrissebb feltöltés: 2014-09-02

Képek száma: 18db

Öregszünk. Nem emlékszünk a régi dolgokra. Például arra sem, hogy mi került ebbe a galériába. Talán nézd meg.

 

„Széles, tágas a tér ... ”

„Széles, tágas a tér ... ”

Legfrissebb feltöltés: 2014-03-02

Képek száma: 16db

Képek több képből összetákolva. Állvány, olló és cellux nélkül készültek. Ilyen kis méretben ugyan nem mutatnak valami jól, de legalább az illesztési hibáik sem látszanak annyira. Meg az sem, hogy mit ábrázolnak.

 

„Agyamban néma képek ... ”

„Agyamban néma képek ... ”

Legfrissebb feltöltés: 2015-12-27

Képek száma: 51db

Minden ami szokatlan, minden ami elvont, minden ami furcsa, minden ami absztrakt. Egyszóval minden amit máshova már képtelenek voltunk begyömöszölni.

 

Hobbifotó sokk

Hobbifotó sokk

Legfrissebb feltöltés: 2015-10-14

Képek száma: 4db

Valamilyen okból különleges, humoros vagy teljesen vállalhatatlan képek galériája. Ezt még mi sem gondoltuk komolyan! A képek megtekintése során esetleg kialakuló egészségkárosodásért felelősséget nem vállalunk.

 
 
Az oldalunk sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadod ezt. Részletek Értem