Címlap » Blog » K-5 Silver Special Edition

K-5 Silver Special Edition

A Pentax 2012. március 1-én bejelentette K bajonettes DSLR termékkínálatának zászlóshajója a K-5 váz Silver Special Edition megnevezésű, 1.500 példányban limitált szériáját.

A kit részét képezi a cég smc PENTAX-DA 40mm F2.8 XS jelű, Marc Pentax K-5 Silver Special EditionNewson ipari designer által tervezett pancake (a Pentax szerint kategóriájában a világ legvékonyabb) objektívje. A váz - amely a legfrissebb Ver.1.13 verziószámú frissített firmware-rel kerül a dobozba - és az objektív egymással harmonizáló, nagyon esztétikus ezüstszínű kidolgozást kapott. A cég bejelentése szerint a kit mind teljesítménye, mind pedig megjelenése szempontjából igen figyelemre méltó, a csomag legapróbb részleteire is kiemelkedő figyelmet fordítottak. A kit 2012 áprilisától vásárolható meg kizárólag a PENTAX Web Store és az Ace Photo útján, 1599.95 USD áron.

Pentax K-5 Silver Special Edition

K-5 Silver Special Edition

Pentax K-5 Silver Special Edition

Bővebb információk és részletes műszaki adatok a termék weboldalán megtalálhatóak. Forrás: Pentax press release és pentaximaging.com.

És mit lehet ehhez még hozzáfűzni? "HALLÓ! JÉZUSKA!!!" Nevetés

 

Megjelenés: 2012. március 02. 08:00 | Szerző: GYGabor

Kategória: Fotós kellékek, kiegészítők, Pár mondatban

« vissza

Hozzászólások
Az oldalunk sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadod ezt. Részletek Értem