Címlap » Blog » Hobbifotósok prérikutya törvénye

Hobbifotósok prérikutya törvénye

"Ha nem tetszik az általad készített prérikutyás kép minősége, vagy a barátod fotójával elégedettebb vagy, vegyél új fényképezőt."

A törvényt magunk fogalmaztuk meg, ugyanis valamilyen véletlen folytán, minden egyes fényképezőgép váltásomhoz tudtunk kapcsolni egy prérikutyás képet.

A szabály igazolására előkerestük az aktuális fényképeket, melyeket követően körülbelül egy éven belül fényképező gépet váltottam.

Prérikutya törvény

Az utolsó kép, melyet Gábor barátom ebben a cikkben feltöltött, elbizonytalanított, hogy talán még sincs összefüggés a fotók és a váltás tekintetében. Azonban nem oly régen ismét bebizonyosodott, hogy a törvénynek van valóság alapja. (na persze Nevetés)

NIKON D3100Rengeteg olvasás, adatlap böngészés, és vázfogdosást követően sikerült megtalálni azt a gépet, mellyel remélhetőleg még jobb képeket készíthetek, és amit a család tagjai is könnyen tudnak majd kezelni, így döntöttem a D3100 mellett.

A múlt héten végül realizálódott egy álom, és kezemben tarthatom az első saját tükrösömet.

Bízom benne, hogy elég gyakorlással, hamarosan technikailag jobb képeket tudok majd készíteni vele.  Mondjuk nem ártana az alapokra is odafigyelni. (kompozíció, fények, zársebesség, rekesz stb.)

 

Megjelenés: 2013. október 15. 08:00 | Szerző: Csoki

Kategória: Pár mondatban

« vissza

Hozzászólások
Az oldalunk sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadod ezt. Részletek Értem