Címlap » Blog » Átálltunk a sötét oldalra

Átálltunk a sötét oldalra

Bár gyermek korunkban nagy kedvencünk volt a STAR WARS (akkor még Han lőtt először és nem Greedo), az átállásnak ehhez azonban semmi köze. Számunkra most az átállás annyit jelent, hogy változtattunk az oldalunk megjelenésén.

Két és fél év után miért is döntöttünk a design jelentős megváltoztatásáról?

Elsősorban szerettük volna, ha inkább a képek beszélnek, így arra törekedtünk, hogy az általunk készített fotók kapjanak kicsit nagyobb hangsúlyt az oldalon a kissé rendszertelenül frissülő szöveges tartalommal szemben. Ez mondjuk nem is túl irracionális elképzelés egy alapvetően (hobbi)fotózásról szólni akaró weboldal esetében.

Érlelődött hát bennünk a gondolat, hogy az oldal alapszíneit sötétebbre kellene venni és megváltoztatni még néhány dolgot, hogy a feltöltött képeink hangsúlyosabban jelenhessenek meg. Az elkészített fotóink feldolgozása közben persze azt is tapasztaltuk (túlzottan nem lepődtünk meg), hogy bizony a képek színei jobban érvényesülnek sötétebb háttért használva, mint világos környezetben, így két legyet is ütöttünk egy csapásra. A szürke „egyhangúságot” megtörni kívántuk egy kis szín belecsempészésével, és úgy találtuk, hogy erre a fényképezőgépeink gyártóinak hivatalos színei lennének a legalkalmasabbak. Ötletelgetés közepette felmerült még pár apró részlet ami szintén látványosabbá teheti a megjelenést, és kellemesebbé az oldal böngészésével töltött időt.

A gondolatokat, terveket tett követte és átalakítottuk oldalunkat.

Kellemes böngészést kívánunk, minden kedves látogatónknak!

Hogy maradjon valami emlék az utókor számára, íme ilyenek voltunk.

Kezdőoldal Listák

Így nézett ki a kezdőoldal.

Ilyen volt a listázás.

Galéria lista Kép oldala

Galéria lista.

A kép oldala.

 

Megjelenés: 2013. december 13. 20:30 | Szerző: Csoki - GYGabor

Kategória: Pár mondatban

« vissza

Hozzászólások
Az oldalunk sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadod ezt. Részletek Értem