Címlap » Archívum (2012 július)

Már megint virágok

Már megint virágok

Az év első fele jó sűrűre sikeredett és ennek közvetlenül a fotózás, míg közvetetten az oldal frissítése (helyesebben nem frissítése) látta kárát. Ezért amint volt rá lehetőségem kerestem valami közeli célpontot ahol lőhetek néhány fotót. Ekkora szünet után akár bármiről.

 

Megjelenés: 2012. július 22. 17:50 | Szerző: GYGabor

Hozzászólások elolvasom »

Beyond the beginnings

Beyond the beginnings

Tisztelt olvasók, kedves érdeklődök! Örömmel jelenthetjük be, hogy blogunk immáron elérte az egy éves kort. Ilyenkor a legtöbben számadást készítenek, mi minden történt eddig, mennyien látogatták az oldalt, hány képet jelentettek meg, vagy mennyi cikket írtak. Ezt természetesen aki akarja, megszámolhatja, így mi nem is akartunk ilyen statisztikai dolgokkal foglalkozni. Úgy döntöttünk, hogy 2012 április 19-én inkább közös fotózgatással töltjük az időnket, mintsem matematikai képletek felett görnyedve számolgassunk. Lévén már a középiskolában sem volt fő erősségünk eme tantárgy.

 

Megjelenés: 2012. július 18. 23:50 | Szerző: Csoki - GyGabor

Hozzászólások elolvasom »

Te melyik sportban vagy bajnok?

Te melyik sportban vagy bajnok?

Az Olimpia évében, a sport és egészség jegyében: KamaszPanasz Kreatív-pályázatot hirdet.

Te melyik sportban vagy bajnok?
Mi a kedvenc sportod?

Nem vagy még 20 éves és ellenállhatatlan késztetést érzel arra, hogy megmutasd, miért fontos és hasznos a sport, ezzel jó példát mutatva másoknak? Ha a válaszod igen, akkor nincs más dolgod, mint forgatni egy kisfilmet, tervezni egy plakátot, vagy készíteni egy jó fotót, vagy fotómontázst a kedvenc sportodól, és a hozzá fűződő viszonyodról.

A Tiéd lehet egy fényképező, egy MP4-lejátszó, egy telefon, vagy amit akarsz! Most Te választod ki, hogy mit szeretnél nyerni!

 

Megjelenés: 2012. július 11. 08:00 | Szerző: Csoki

Hozzászólások elolvasom »

Az oldalunk sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadod ezt. Részletek Értem