Címlap » Archívum (2012 január)

Fényképezés, képfeldolgozás linuxon

Fényképezés, képfeldolgozás linuxon

Fotó feldolgozáshoz nagyon sok software létezik, és nagyon sok helyen adnak tanácsot, hogy mit érdemes használnumk. Az esetek legnagyobb részében azonban olyan programokról olvashatunk, melyek windowsra íródtak.
Milyen lehetőségei vannak azoknak, akik valamilyen linuxal telepített gépet vásárolnak, vagy azon gondolkoznak, hogy esetleg áttérnének linux operációs rendszerre?
Szerencsére már sok program létezik linuxra is, mellyekkel a kép előhívásától kezdve, a katalogizálásig minden művelet megvalósítható, és mindez természetesen jogtisztán, anyagi megterhelés nélkül.

 

Megjelenés: 2012. január 19. 08:00 | Szerző: Csoki

Hozzászólások elolvasom »

Scott Kelby - A Digitális fotós könyv

Scott Kelby - A Digitális fotós könyv

Szombaton akadt kezembe, e (így utólag nagyszerűnek tartott) könyv. Bár Gábor barátom biztosított olvasnivalót számomra, ha nagyon nem tudnék mit kezdeni magammal esős napokon, mikor a felszerelés biztonsága érdekében, és egészségem megóvása miatt, ki sem tenném lábam a lakásból, valahogy mégis ennek a könyvnek álltam neki.

 

Megjelenés: 2012. január 09. 08:00 | Szerző: Csoki

Hozzászólások elolvasom »

World Pentax Day 2012

World Pentax Day 2012

Idén február 4-én ismét World Pentax Day, immár tizenegyedik alkalommal.

 

Megjelenés: 2012. január 07. 08:00 | Szerző: GYGabor

Hozzászólások elolvasom »

Az oldalunk sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadod ezt. Részletek Értem