Címlap » Blog » Álmodd vászonra!

Álmodd vászonra!

Forrás: Nemzeti Geográfia

Itt van az ősz itt van újra….. mely bőven ad témát idén is a jó szemű fotósok számára. Hogy más is láthassa a fenséges októberi hajnalokon vagy a bús téli estéken készült képeket, a Nemzeti Geográfia Kft. egész évben tartó nagyszabású fotópályázatot hirdet amatőr fotósok számára.

A meghirdetett fotópályázat pályázat célja, hogy értékeinket bemutatva alkossanak maradandót a résztvevők. A fotópályázaton bárki részt vehet, a fotókkal szemben formai követelmények – a minőség figyelembevételével – nincsenek. A legjobb kép alkotója szakzsűri ítélete nyomán díjazásban részesül, mely a nyertes alkotás 50×70 cm méretű vászonra nyomott változata.

A pályázat időtartama: folyamatos. A képek feltöltése a honlapon történő regisztráció után a "Küldjön be ön is" menüpontban lehetséges!

A fotópályázattal kapcsolatos kérdéseket a nemzetigeografia@nemzetigeografia.hu email címre várjuk.

web: www.nemzetigeografia.hu

Beküldési szabályzat:

A pályázatban mindenki részt vehet, máshol még meg nem jelent képpel, a természet és a társadalom szépségét, vagy épp a visszásságát bemutató, figyelemfelkeltő fotókkal, melyet regisztráció után feltölt az oldalra. A hónap fotósai közül valaki az év fotósa lesz, aki vándordíjat kap. Kérünk minden jelentkezőt, hogy a tárgy mezőben „Pályázat – A mű címe” szerepeljen.

Forrás: Nemzeti Geográfia

 

Megjelenés: 2011. november 04. 08:00 | Szerző: GYGabor

Kategória: Pályázatok

« vissza

Hozzászólások
Az oldalunk sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadod ezt. Részletek Értem