Címlap » Blog » A The Explorer magazin és a Nikon közös fotópályázatot hirdet

A The Explorer magazin és a Nikon közös fotópályázatot hirdet

A The Explorer magazin és a Nikon közös fotópályázatot hirdet a The Explorer Facebook közösségi oldalán. A The Explorer tehetségvadászat idei témaköre a sokszínű kultúra - olyan fotókat várunk, melyek megragadják a klasszikus értékeket őrző, régi hagyományokból építkező kultúrák arcát. Lásd meg a lényeget!

A pályázatra amatőr és hobbifotósok jelentkezését várjuk. A képek beküldési határideje: november 14. 12 óra, szavazni pedig november 21-ig, 12 óráig lehet.

A pályázati munkák a www.facebook.com/explorerworld oldalon tekinthetők meg, és itt lehet a fotókra szavazni is. Bárki szavazhat! A legtöbb szavazatot kapott kép készítőjének díja egy Nikon D90-es fényképezőgép 18-105 utazó zoom objektívvel, a szavazók pedig egy iPad 2-t sorsolunk ki.

A The Explorer magazin szakmai különdíjat is hirdet: a Juhász Balázs, Németh Péter és Radisics Milán alkotta zsűri által legjobbnak ítélt képek szakmai értékelést, valamint bemutatkozási lehetőséget kapnak a The Explorer magazin 2011. december-januári számában.

A pályázat részletes kiírása a www.facebook.com/explorerworld oldalon olvasható.

Forrás: The Explorer Online

 

Megjelenés: 2011. szeptember 13. 08:00 | Szerkesztve: 2013. december 12. 20:43 | Szerző: GYGabor

Kategória: Pályázatok

« vissza

Hozzászólások
Az oldalunk sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadod ezt. Részletek Értem