Címlap » Blog » A MAGYAR TRIKOLÓR TIZENKÉT HÓNAPJA

A MAGYAR TRIKOLÓR TIZENKÉT HÓNAPJA

Forrás: MagyarTrikolor.com

A MAGYAR TRIKOLÓR TIZENKÉT HÓNAPJA Pályázati felhívás 2013-ra.

A New York-i Hungarian TV karöltve az 56Lángja Alapítvánnyal (www.56Langja.com) nyílt fotópályázatot hirdet ,,A magyar trikolór tizenkét hónapja” címmel. A pályázat célja: egy 2013. évi falinaptár összeállítása.

A díjkiosztásra Budapesten, 2012. őszén kerül sor. A pályázatra nemzeti színeinket legkülönbözőbb, legmeghökkentőbb összefüggésekben ábrázoló fotókat, műveket várunk. A fotókon a négy évszakban megjelenő nemzeti zászlónk témakörén túl, a trikolór egyéb előfordulási formái is szerepelhetnek. Egy nemzetközi sporteseményen arcra festett piros-fehér zöldtől, a pályázók látóterében megjelenő nemzeti színeink bármilyen formában fellelhető módozata alkalmas a nevezésre. Beküldési határidő: 2012. május 10. A határidő után érkező fotókat automatikusan a következő évi pályázat nevezőiként iktatjuk. A pályaműveket digitális formában a MagyarTrikolor@yahoo.com címre kérjük beküldeni, *.jpg formátumban, A/4-es nagyításra alkalmas felbontásban. A nem digitális alapú munkákat digitális másolat formában várjuk a zsűrizésre. A pályamunkákat rangos zsűri bírálja el, amelynek elnöke Zsigmond Vilmos, Oscar-díjas operatőr. Az első három helyezett értékes díjakban részesül.

Külön dijak várják a 18 év alatti diákpályázókat.


A pályaművekhez kérjük, csatolja az alkotó nevét, születési dátumát és elérhetőségi adatait, valamint a fotó készítéséhez használt fényképezőgép márkáját és típusát. A beküldött pályaművek tartalmi és szerzői jogi felelőssége a szerzőt terheli. A pályázat kiírója fenntartja magának a jogot, hogy a beérkező alkotásokat a kiadandó naptárban, valamint egyéb kiadványokban - a szerzői jogok tiszteletben tartásával (az alkotó nevének feltüntetésével) - térítés nélkül használhassa.

További információért keressék fel a www.MagyarTrikolor.com weboldalt.

Szilágyi Ákos (Hungarian TV of New York, 56Lángja Alapítvány)

Forrás: MagyarTrikolor.com

 

Megjelenés: 2011. december 20. 08:00 | Szerző: GYGabor

Kategória: Pályázatok

« vissza

Hozzászólások
Az oldalunk sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadod ezt. Részletek Értem